Mijn boeking

Is mijn boekingsbevestiging ook mijn toegangsbewijs tot de camping?

Nee, in de loop van het evenement krijg jij samen met jouw gasten een uitnodiging voor de RacingTours app. In de app vind je alle informatie die jij nodig hebt tijdens het Grand Prix weekend. Ook vind je de app een campingvoucher die je toegang geeft tot het RaceCamp.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Als boeker heb je het recht om binnen 24 uur kosteloos te annuleren. 24 uur na je boeking is deze definitief en betaal je 100% van je aankoopbedrag als je annuleert.

Tickets

Ticket type & prijzen

Wij hebben de beste plaatsen voor je geselecteerd voor het bekijken van de Austrian Grand Prix. Bij ons boek je een weekend ticket General Admission voor € 179,- per persoon. Dit zijn staanplaatsen met goed zicht op meerdere bochten van het circuit.

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om het racespektakel vanaf een tribune te volgen. Grandstand T3 biedt prachtig zicht op een lang recht stuk en bocht drie waar voorgaande jaren veel inhaalacties plaats vonden. Een weekendticket voor Grandstand T3 bieden wij aan voor € 539,- per persoon.

Hoe en wanneer ontvang ik mijn tickets?

Veel circuits geven hun tickets pas kort voor het evenement vrij om fraude tot een minimum te beperken. Je ontvangt je tickets daarom uiterlijk 1 tot 3 dagen voor het evenement. Tickets worden verstrekt via de RacingTours app.

Camping informatie

Hoe bereik ik de racecamping?

De camping is het best te bereiken via afslag Knittelfeld-West. Vanaf daar volg je de borden van camping oranje. Bij het betreden van het campingterrein is het RaceCamp te herkennen aan de blauw met oranje RacingTours uitstraling. Meld je bij de check-in balie van RacingTours en zij helpen je verder.

Wat is de locatie van het RaceCamping?

De camping is het best te bereiken via afslag Knittelfeld-West. Vanaf daar volg je de borden van camping oranje. Bij het betreden van het campingterrein is het RaceCamp te herkennen aan de blauw met oranje RacingTours uitstraling. Meld je bij de check-in balie van RacingTours en zij helpen je verder.

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

Check-in: vanaf donderdag 27 juni, 16:00 uur
Check-out: uit eerdere edities blijkt dat de uitgaande wegen zondag vanaf ongeveer 20:00 uur worden vrijgegeven. De tijd kan variëren en wordt bepaalt door de autoriteiten ter plaatse. De uiterlijke check-out datum is maandag 1 juli, 10:00 uur.

Food & Drinks

Naast de inbegrepen BBQ en het dagelijks ontbijtbuffet kan je bij ons ook terecht voor en koud drankje of een warme maaltijd. Op het RaceCamp is een horecaterrein ingericht waar ons personeel voor je klaar staat*.

Donderdag 27 juni:
vanaf 16:00 uur is het evenementen terrein geopend voor een koud drankje en een warme maaltijd. De bar sluit om 00:00 uur.

Vrijdag 28 juni:
vanaf 08:30 uur tot 10:30 uur staat er een ontbijtbuffet voor je klaar*. Na het racespektakel opent de bar, ben je welkom voor een drankje en steken we de BBQ voor je aan*. We sluiten de avond af met een groot feest tot 00:30 uur.

Zaterdag 29 juni:
vanaf 08:30 uur tot 10:30 uur staat er een ontbijtbuffet voor je klaar*. Na het racespektakel opent de bar, ben je welkom voor een drankje, een warme maaltijd en feestavond tot 00:00 uur*.

Zondag 30 juni:
vanaf 09:00 uur tot 11:30 uur staat er een ontbijtbuffet voor je klaar*. Na het racespektakel opent de bar, ben je welkom voor een drankje, een warme maaltijd en feestavond tot 23:00 uur*.

Maandag 1 juli:
voor diegenen die tot maandag blijven serveren we om 09:00 uur nog een ontbijtbuffet (To Go)*.

* Boek je Premium Camping, Comfort Glamping of Premium VIP bij Racecamping.nl/RacingTours, dan heb je toegang tot het evenemententerrein en geniet je van diverse voordelen.

Sanitaire voorzieningen

Het RaceCamp is voorzien van privé sanitair dat alleen toegankelijk is voor Premium Camping gasten, Comfort Glamping gasten en Premium VIP gasten. De douches zijn voorzien van warm water en worden net als de toiletten dagelijks schoongemaakt.

Boek je Basic Camping, dan maak je gebruik van het sanitair bij het hoofdgebouw van camping oranje.

Mag ik mijn eigen geluidsinstallaties gebruiken?

Eigen geluidsinstallaties zijn toegestaan mits andere kampeerders hier geen hinder van ondervinden. Vanaf 01:00 uur tot 08:00 uur is het gebruik van eigen geluidsinstallaties niet toegestaan.

Is de camping toegankelijk voor mindervaliden?

Het campingterrein bevindt zich op een grote grasvlakte en is daarom niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ben je slecht ter been? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee!

Is er elektriciteit op de camping?

Iedere campingplaats heeft toegang tot één geaard stopcontact van 230 V (CEE7/3), maar geen krachtstroom van 400 V. Wil je toch gebruik maken van krachtstroom? Meldt dit dan voor jouw komst bij de organisatie. Het RaceCamp biedt stroom vanaf donderdag 27 juni, 16:00 uur. Vergeet niet jouw eigen eurostekker met stroomkabel van minimaal 25 meter mee te nemen.

Kan ik het grijs water lozen?

Er is een mogelijkheid om grijs water te lozen op het campingterrein van camping oranje. De voorzieningen bevinden zich niet op het RaceCamp maar op Camping Orange, Birkachweg 13, 8724 Spielberg.

Waar kan ik het afval kwijt?

Bij aankomst op het RaceCamp ontvang je afvalzakken die verzegeld teruggebracht kunnen worden bij het afvalverzamelpunt. Vergeet niet om extra afvalzakken mee te brengen zodat het campingterrein netjes achter gelaten wordt.

Campingplaatsen

Het RaceCamp heeft comfortabele staanplaatsen (size M en size L). Je dient zelf een camper, caravan, vouwwagen of tent mee te nemen. Mocht je meer ruimte nodig hebben dan 50m2 of een ander kampeermiddel mee willen nemen dan de bovenstaande kampeermiddelen, neem dan contact met ons op.

Event info

Wanneer vindt de Austrian Grand Prix 2024 plaats?

De Austrian Grand Prix 2024 vindt plaats van vrijdag 28 juni 2024 tot en met zondag 30 juni 2024.

Welke raceklassen rijden tijdens de Austrian Grand Prix 2024?

Naast de Formule 1, vindt ook de Formule 2, Formule 3 en de Porsche Supercup plaats.

Wat mag ik meenemen naar het circuit?

Betaling

Via welke betaalmethodes kan ik online betalen?

Online betaling kan op verschillende manieren: iDeal, Bancontact, SOFORT, KBC/CBC, Belfius, Giropay, EPS of PayPal. Staat jouw betaalmethode er niet bij? Neem dan contact op met RacingTours. Zij zorgen ervoor dat je jouw arrangement alsnog kan boeken!

Muntverkoop

In het horecagedeelte van het RaceCamp betaal je met RacingTours munten. Deze munten koop je ter plekke (tegen een schappelijk tarief van € 3,00 per munt) en zijn met je bankpas of creditcard te betalen, maar zijn ook contant af te rekenen.

racecamping.nl is een samenwerking tussen:

&

Mede mogelijk gemaakt door:

Contact & klantenservice
RacingTours BV
Ekkersrijt 1412
5692 AK Son & Breugel

Administratie
Eventgroep BV
Tel. +31(0)515 744 084
Wetterwille 9,
8401 GB Gorredijk
Kvk 01098281


© - racecamping.nl - Alle rechten voorbehouden.
Disclaimer - Privacyverklaring.- Algemene voorwaarden

Realisatie: Eos Multimedia